Kompenzácia úprav cestovného a daň z príjmov zo závislej činnosti Daňové A B C - Piršelová, Dagmar
Podmienky na uplatnenie odpočítateľnej položky z dane z príjmov na cestovné výdavky. Nárok zamestnanca na zvýšenú sumu na úhradu cestovných výdavkov. Nárok na 300 Sk mesačne. Príklady. Zákony týkajúce sa príjmov, ktoré zamestnanec obdrží od sociálneho fondu.