Príjmy, ktoré nie sú predmetom dane z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov - Piršelová, Dagmar
Príjmy, ktoré sa nepovažujú za príjmy zo závislej činnosti ani z funkčných požitkov: náhrady cestovných výdavkov, hodnota poskytovaných ochranných pracovných prostriedkov podľa osobitných predpisov sumy prijaté zamestnancom ako preddavok, sumy do výšky ustanovenej osobitným predpisom na úhradu niektorých výdavkov zamestnancov, náhrady poskytované podľa sobitných predpisov. Uvedené príjmy nie sú predmetom dane z príjmu zo závislej činnosti a funkčných požitkov.