Spôsob zdanenia úrokov z vkladov a úrokov z poskytnutia pôžičiek Daňové A B C - Piršelová, Dagmar
Spôsob zdanenia príjmov z kapitálového majetku. Ako prvá skupina príjmov sa uvádzajú úroky, výhry a iné výnosy z vkladov na vkladných knižkách a bežných účtoch. II. - úroky a iné výnosy plynúce z vkladov, ktoré prijíma zamestnávateľ iba od svojich zamestnancov. III. - úroky a iné výnosy z poskytnutých úverov a pôžičiek z vkladov na bežných účtoch. Článok uvádza 6 príkladov zdaňovania úrokov z vkladov a poskytovania pôžičiek.