Výdavky za použitie firemného motorového vozidla na pracovné cesty - Fekete, Imrich
Výdavky a náklady na zabezpečenie príjmov - výdavky alebo náklady na pracovné cesty podľa zákona č.286/1992 o daniach z príjmov. Pojem firemného vozidla. Vymedzenie pojmu pracovnej cesty. Preukázanie výdavkov na použitie motorového vozidla na pracovnej ceste. Evidencia o jazdách. Výdavky na nákup pohonných látok. Určenie priemernej a skutočnej spotreby pohonných látok podľa technického preukazu.