Zníženie základu dane z príjmov - Faiglová, Svetlana
Zníženie základu dane v prvom roku podnikania podľa zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Povinnosti daňovníka, ktorý uplatnil zníženie. Príklady.