Zákon NR SR o dani z pridanej hodnoty
Zákon NR SR o dani z pridanej hodnoty v znení schválenom v NR SR. Základné pojmy. Uplatnenie dane pri zdaniteľnom plnení v tuzemsku. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 6 perc. Dôvodová správa. Daň z pridanej hodnoty uplatnená v niektorých krajinách EÚ a ČR. Základné princípy v súčasnom uplatňovaní dane. Princípy predkladaného zákona. Kvantifikácia dopadu návrhu zákona na štátny rozpočet.