Hodnocení bank střední a východní Evropy
Hodnotenie bánk strednej a východnej Európy cyperskou firmou BREE Consulting Services na základe používaných medzinárodných ratingových postupov. Údaje hodnotenia uvedené v tabuľke podľa časopisu The Banker. Vysvetlivky k dlhodobému hodnoteniu a krátkodobému oceneniu.