Japonské banky se potýkají s problémy
Príčiny krízy niektorých japonských bánk. Porovnanie zlých úverov najväčších bánk podľa denníka Japan Times. Japonská vláda a riešenie krízy. Stav japonského Fondu poistenia vkladov.