K vývoju úverov a vkladov v SR Príloha Hospodárskych novín
Vývoj úverov v základných odvetviach hospodárstva SR od decembra 1993 do októbra 1995. Stav vkladov v SR podľa sektorov a odvetví k 31.10.1995. Úvery poskytnuté jednotlivým sektorom a odvetviam v SR. Vývoj úverov poskytnutých jednotlivým sektorom a odvetviam v SR.