Setkání evropských záručních bank - Rajdl, L.
Tretí kongres Európskeho zväzu záručných bánk (AECM) sa uskutočnil 25.-27.10.1995 v Lisabone. Priniesol poznatky, ako jednotlivé krajiny budujú záručné inštitúcie na podporu malého a stredného podnikania. Dve základné koncepcie záručnej činnosti v európskych krajinách - bez podpory štátu a so silnou podporou štátu.