Smernica Rady Európskych spoločenstiev. 1
Zjednocovanie pravidiel pre kolektívne investovanie v Európe. December 1985 - smernica o koordinácii právnych predpisov a správnych aktov, ktoré sa vzťahujú na organizácie pre kolektívne investovanie do cenných papierov (OKICP), v znení Smernice rady z 22. marca 1988 (85/611/EHS) a (88/220/EHS). Charakteristika Oddielov I.-IV. Pokračovanie v budúcom čísle.