Vývoj bankovní soustavy
Vývoj bankovej sústavy v Českej republike podľa správy ČNB o menovom vývoji za 1.štvrťrok 1995. Stabilizácia počtu bánk v sektore. Zmeny v štruktúre bankového sektoru. Ďalšie posilňovanie likvidity bánk, práce s rizikovými úvermi. Rast kapitálového vybavenia bánk. Objem rezervných zdrojov bánk. Zapojenie bánk do obchodovania s cennými papiermi. Problémové banky. Zahájenie činnosti fondu poistenia vkladov.