České bankovníctvo uvažuje o ráznej reštrukturalizácii - Csontosová, Marta
Najväčšie české banky. ČR musí vytvoriť silnejšie finančné ústavy pred vstupom do EÚ. Pripravujú sa fúzie niekoľkých bánk. Banky musia byť schopné poskytovať veľké úvery.