České banky podle výročních zpráv. 2 - Machala, Karel
Analýza stavu bankovej sústavy v ČR podľa výročných správ komerčných bánk k 31.12.1994. Pomerné medziročné koeficienty zmeny položiek bankových bilancií z konca r.1993 ku koncu r.1994. Kapitál bankový, objem vkladov a úverov bánk, kapitálové účasti, cenné papiere a iné ukazovatele jednotlivých komerčných bánk.