České banky podle výročních zpráv. 1 - Machala, Karel
Analýza stavu bankovej sústavy v ČR podľa výročných správ komerčných bánk k 31.12.1994. Číselný prehľad jednotlivých komerčných bánk v dvoch tabuľkách. Jedna zachytáva niekoľko položiek z bilančných súvah a čistý zisk a druhá koeficienty, vypočítané z týchto položiek. Porovnanie bánk podľa bilančnej sumy.