Výhody podnikových sporiteľní - Sámel, I.
Sporenie zamestnancov firiem formou podnikových sporiteľní. Všeobecný popis podnikovej sporiteľne. Výhody podnikového sporenia. Rozbor finančných tokov. Prevod doplatkov miezd. Podniková sporiteľňa a zákony. Prevádzkovanie podnikovej sporiteľne.