Kurs koruny: k revalvaci dříve nebo později dojde - Machala, Karel
Menová politika Českej republiky. Dilema medzi vyššou infláciou alebo nutnosťou revalvácie českej koruny. Príliv zahraničného kapitálu do ČR. Oscilácia kurzu koruny. Revalvácia a jej dopad na obchodnú bilanciu. Tlaky zo strany ČNB na vládu k zmene kurzových pravidiel. Protirevalvačné opatrenia českej vlády a exportérov.