Mene pomôže len zdravý hospodársky rast Charles I. Plosser o vývoji amerického dolára - Hügli, F.
Rozhovor časopisu Cash s rektorom Graduate School of Business Administration o vývoji amerického dolára. Názor prof. Plossera na intervencie centrálnej banky. Faktory vplývajúce na silu dolára.