Menový prehľad za september 1995 - Holík, V.
Ciele Národnej banky Slovenska na rok 1996: menová stabilita a rast HDP. Prehľad hospodárskeho vývoja na Slovensku za september 1995: úroveň spotrebiteľských cien, stavebná výroba, nezamestnanosť, bežný účet platobnej bilancie, vývoj celkových úverov v slovenských korunách, zaťaženosť štátneho rozpočtu.