Měnové disproporce čekají na summit G7 Měnový výhled - Malák, J.
Postavenie dolára, marky, jenu a libry v medzinárodnom menovom systéme v júni 1995. Disproporcia medzi americkou a japonskou menou. Nadhodnotenie nemeckej marky voči doláru. Príčiny oslabenia anglickej libry. Očakávania záverov summitu G-7, ktoré by viedli ku koordinácii menovej politiky vyspelých krajín.