V Británii poklesly úrokové sazby Měnový výhled - Malák, J.
Menový výhľad. USD - prognóza vývoja kurzu dolára a jeho pozícia voči marke a jenu. DEM - očakávanie pohybu markových sadzieb, tendencia znižovania úrokových sadzieb. GBP - posilnenie libry po znížení úrokových sadzieb. JPY - pozícia jenu voči doláru.