Bez nej by nebolo chleba - Zoller, Alexander
Obchodovanie na svetových burzách so pšenicou. Fakty, ktoré vplývajú na vývoj cien pšenice. Termínové kontrakty. Vývoj cien kontraktov. Špekulačné obchody so pšenicou.