Býčí sentiment už aj na emerging trhoch Príloha Hospodárskych novín - Baláž, Vladimír
Vývoj svetových kapitálových trhov v treťom štvrťroku 1995. Priaznivý trend burzových indexov (USA, Japonsko, Nemecko). Oživenie trhov v reformných štátoch CEFTA. Základné makroekonomické a finančné indikátory svetových kapitálových trhov.