Durace a konvexita dluhopisů - Jílek, Josef
Charakteristika diskontovaných a kupónových dlhopisov (emisie v ČR). Faktory pôsobiace na cenu kupónových dlhopisov. Pojem a výpočet durácie (duration) a konvexity (convexity). Vplyv kupónu na cenu dlhopisu.