Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Do Poľska sa začali vracať zahraniční investori. Dlhodobý rast stredoeurópskych trhov je istý. Komodity na svetových trhoch.