Hypotekárny trh v USA Základné charakteristiky - Múčková, Viktória
Význam hypotekárneho financovania v procese rozvoja bývania. Primárny a sekundárny hypotekárny trh. Pôsobenie Fannie Mae (Federálna národná hypotekárna asociácia, zal. kongresom v r. 1938). Hypotekárne investičné portfolio. Emisia cenných papierov. Úloha Fannie Mae pri analýze rizika.