Integrovaná alokácia aktív - Hudák, O.
Čiastková analýza slovenského kapitálového trhu použitím rozšírenej integrovanej alokácie aktív. Optimalizácia investorovho čistého imania. Širší význam alokácie aktív v spoločnosti.