Kapitálový trh Slovenskej republiky potrebuje dialóg. 1 - Zvrškovec, A.F
Z diskusných príspevkov predsedu predstavenstva IS DIVIDEND, a.s., Alexandra Františka Zvrškovca a poslankyne NR SR Brigity Schmögnerovej na 13. riadnom zhromaždení HNclubu 8.12.1995 v Bratislave. Situácia na slovenskom kapitálovom trhu a možnosti jeho regulácie.