Na slovenskom kapitálovom trhu sú náznaky oživenia - Gubáš, X.
Päť kategórií jednotlivých emisií v priebežnej aukcii RM-Systému Slovakia v r. 1995 podľa hodnoty koeficientu Beta: "protitrhové", "nezávislé", "trhové", "nadtrhové" a "dynamické" emisie.