Nervozita na polském trhu před prezidentskými volbami - Kraus, A.
Vývoj na burzách vo Varšave, Budapešti a Moskve. Varšava: rast kurzu akcií po poklese úrokových sadzieb. Budapešť: stimulácia exportu devalvovaním forintu, nechuť ľavicovo orientovanej vlády privatizovať veľké podniky. Moskva: kapitálový trh roztrieštený a chaotický, pomoc zo strany zahraničných investorov. Nejasná situácia v kupónovej privatizácii.