Polskou burzu v lednu posílí akcie z PPP - Kraus, A.
Vývoj na burzách vo Varšave, Budapešti a Moskve v auguste 1995. Poľská burza v období pred prezidentskými voľbami. Objem obchodov a dôvera zahraničných investorov. Program tzv. masovej privatizácie v Poľsku. Budapešťská burza - najdynamickejšia vo východnej Európe. Rozdelenie maďarského trhu. Moskva: Situácia na medzibankovom trhu, situácia so stanovením jednotného kurzu akcií.