Pred objednaním obchodu rozhodujú detaily Nákup a predaj kontraktov na komoditnej burze
Obchodovanie s brokerskou firmou. Podanie objednávky na uskutočnenie kontraktu a jej obsah. Limitné objednávky. Splnenie objednávky.