Problémy kapitálového trhu sa stupňujú Príloha Hospodárskych novín - Legéň, A.
Hodnotenie prvých jedenástich mesiacov r. 1995 na slovenskom trhu s cennými papiermi. Nedostatky novely zákona o cenných papieroch. Vývoj cien akcií bánk, spoločností chemického, drevospracujúceho a papierenského, strojárskeho, hutníckeho a stavebného priemyslu. Akcie investičných fondov.