Přímé obchody: zveřejňování a transparentnost trhu - Machala, Karel
Realizácia dohody najväčších maklérskych spoločností o zverejňovaní priamych obchodov na českom kapitálovom trhu. Poradie zverejňovania údajov na burze. Pripojenie významných inštitúcií k dohode, sankcie za porušovanie dohody.