Represie voči fondom zapríčinili pokles na burze v Bratislave - Vechter, Juraj
Spôsoby obchodovania na Burze cenných papierov v Bratislave. Od 1.júna 1994 sa obchoduje on-line systémom. Dávkový spôsob obchodovania s využitím fixingu. Tzv. priame obchody na parkete burzy. Obchodný deň na BCPB. Štruktúra obchodov na BCPB za 1.polrok 1995 - graf. Objemy obchodov v r.1994-1995 a index PK 30 - graf. Represie voči investorom.