Rok 1995 bol najúspešnejším pre kapitálový trh v USA - Baláž, Vladimír
Charakteristika vývoja na kapitálových trhoch vo vyspelých krajinách, krajinách Latinskej Ameriky, juhovýchodnej Ázie, strednej Európy a v stredomorských štátoch. Najúspešnejšie boli USA, Veľká Británia a Nemecko. Vývoj indexov vybraných búrz vo svete. Základné makroekonomické a finančné indikátory svetových kapitálových trhov.