Spoločne s vývojom hospodárstva... - Magula, J.
Z expozé štátneho tajomníka Ministerstva financií SR J. Magulu v HNclube 8.12.1995. Zabezpečenie fungujúceho transparentného kapitálového trhu. Regulácia kapitálového trhu. Ochrana investora ako základný cieľ regulácie.