Svetové kapitálové trhy v prvom štvrťroku 1995 - Baláž, Vladimír
Kapitálové trhy vyspelých krajín profitujú. Vážne ekonomické problémy krajín s novovznikajúcimi trhmi (emerging markets). Latinská Amerika - situácia na kapitálových trhoch. Finančná kríza v Mexiku v r.1994. Hospodárska situácia a trhy v juhovýchodnej Ázii. Situácia v južnej Európe. Hospodársky vývoj a kapitálové trhy v krajinách višegrádskej štvorky.