Tři trhy burzy ode dneška skutečností - Machala, Karel
Rozdelenie trhu burzy v ČR od 1.septembra 1995 na tri trhy a súčasná zmena štruktúry poplatkov. Hlavný a vedľajší trh. Povinnosti spoločností a fondov pre obchodovanie na hlavnom trhu. Zásady informačnej povinnosti spoločnosti na hlavnom trhu. Príprava na prísnejšie členenie trhu od 1.septembra 1996. Akcie fondov a podnikov, dlhopisy.