Vývoj na korunovom peňažnom trhu v štvrtom štvrťroku 1995 - Kubrický, V.
Vývoj na korunovom peňažnom trhu v poslednom štvrťroku 1995 po poklese úrokových sadzieb. Cena menej obchodovateľných šesťmesačných peňazí. Význam konvertibility slovenskej koruny pre zahraničné banky. Priemerné úrokové sadzby medzibankových depozít v 3. a 4. štvrťroku.