Zapomenout na kuponový původ českého kapitálového trhu - Ferenc, J.
Rozhovor s predsedom rozpočtového výboru Parlamentu ČR T.Ježkom o pomeroch na českom kapitálovom trhu. Zásady novely zákona č.591/1992 Zb. o cenných papieroch, ktoré zverejnil T.Ježek. Hlavné poslanie pripravovanej novely zákona.