Začalo sa dlhopisové odškodnenie ako náhrada za kupónovú privatizáciu - Kato, J.
Nárok na dlhopisy FNM SR v zmysle novelizovaného zákona č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby. Výplata dlhopisov v r. 2001. Spôsoby použitia dlhopisov. Postupné umorovanie dlhopisov. Úloha bánk a Ministerstva financií SR.