Zníženie diskontu prekvapivo zdvihlo jednomesačný BRIBOR Príloha Hospodárskych novín
Vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov SR. Ukazovatele menového vývoja SR. Situácia na kapitálovom trhu v septembri a októbri 1995.