K problémom hospodárskeho vývoja v krajinách strednej a východnej Európy Príloha Hospodárskych novín
Rozdielna miera postupného oživenia hospodárstiev štátov strednej a východnej Európy. Vývoj HDP a predpoklad jeho tvorby r. 1996. Indikátory hospodárskeho vývoja vo vybraných krajinách.