Konjunkturní situace hospodářství vyspělých zemí a její výhled
Rast hrubého domáceho produktu v krajinách OECD za 2. štvrťrok 1995. Zvýšenie priemyselnej výroby za sledované obdobie. Miera nezamestnanosti. Súkromná spotreba. Miera inflácie. Medzinárodný obchod. Medzinárodné finančné trhy. Prognóza hospodárskeho vývoja krajín OECD.