Konjunktúra japonského hospodárstva Príloha Hospodárskych novín
Hodnotenie japonského hospodárstva r. 1995 a predpoklady jeho ďalšieho vývoja. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: peniaze, financie, výroba, zamestnanosť.