Korejská republika příklad dynamického růstu ekonomiky - Dráždil, M.
Hospodársky vývoj Kórejskej republiky (KR). Čeboly - veľké finančno-priemyselné konglomeráty, ktoré diktujú rozvoj krajiny. Stručné profily niekoľkých najväčších čebolov: Samsung Business Group, Hyundai Group, LG (do r.1994 Lucky Goldstar), Daewoo Group. Príčiny kórejského "hospodárskeho zázraku". Nástroje priemyselnej politiky KR.