Monitor stavu hospodárstva SR za október 1995. 2
Základné tendencie vývoja vo vybraných úsekoch hospodárstva SR v októbri 1995. Základné ukazovatele vývoja hospodárstva SR. Priemysel. Stavebníctvo. Doprava. Poľnohospodárstvo. Spotrebiteľský trh. Zamestnanosť a mzdy. Menový prehľad. Vybrané ukazovatele vývoja hospodárstva SR: hrubý domáci produkt, miera inflácie, priemerný počet pracovníkov, miera nezamestnanosti, index reálnej mzdy, dovoz, vývoz, saldo ZO, investície spolu, saldo štátneho rozpočtu.