Peru, ako sme ho spoznali - Janovský, M.
Poznatky z cesty po Južnej Amerike. Reformy v Peru na všetkých spoločenských úrovniach. Prílev zahraničného kapitálu. Faktory ekonomického rastu: rybolov (najväčší svetový producent rybacej múčky), turistika.