Prečo sa slovenská ekonomika oživuje pomaly - Péchy, T.
Platobná neschopnosť podnikov. Daňové a poplatkové zaťaženie podnikateľov. Chýbajú úvery s nízkymi úrokovými sadzbami, aj zahraničný kapitál. Pomalý proces privatizácie a riešenia kompetencií samospráv. Administratíva a legislatíva. Priemyselná lobby. Politická nestabilita.